Over Arbeidsrechtpraktijk

Arbeidsrechtpraktijk (ARP) is een toonaangevende adviesorganisatie op het gebied van arbeidsrecht, sociaal verzekeringsrecht en recht met betrekking tot ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Onze adviseurs leveren hoogwaardige diensten aan midden- en kleinbedrijven, waarbij het belang van de klant voorop staat. Onze professionals kunnen zo nodig optreden als gemachtigde bij de kantonrechter.

Visie

Arbeidsrechtpraktijk werkt vanuit het principe dat ieder midden- en kleinbedrijf toegang zou moeten hebben tot hoogwaardige, professionele en betrokken adviezen en diensten. Onze adviseurs hanteren betaalbare tarieven, zijn niet uit op onnodige werkzaamheden en geven vooraf een reëel inzicht in de kosten en de baten van de adviezen en diensten.

Waarom een jurist van ARP

Het voordeel van een jurist die verbonden is aan Arbeidsrechtpraktijk is dat elk een andere specialisatie heeft. Onze adviseurs overleggen met elkaar over lastige kwesties en staan elkaar zo nodig bij. Hierdoor haalt u als cliënt niet de kennis en ervaring van één, maar van ál onze juristen in huis.

Arbeidsrechtpraktijk werkt landelijk. Ons doel is dat er per provincie minimaal 2 professionals werkzaam zijn.

Waarborgen kwaliteit dienstverlening

Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen volgen de professionals die zijn aangesloten bij Arbeidsrechtpraktijk jaarlijks de benodigde bijscholingscursussen en zijn aangesloten bij diverse landelijke kennisnetwerken. Daarnaast volgen de adviseurs de laatste ontwikkelingen op het vakgebied en scholen elkaar zo nodig bij.

Toelichting logo

Ons logo laat een knoop zien, dat symbool staat voor de complexe juridische materie die de specialisten van Arbeidsrechtpraktijk graag voor de klant ontrafelen. Uiteindelijk ontstaat een helder advies.

Welke jurist werk waar

  • Caroline de Graaf-Tolkamp: werkt vanuit De Wijk (Drenthe), maar heeft cliënten door heel Nederland.
  • Annechien Snuif: werkt vanuit Hillegom, de cliënten zijn meestal gevestigd binnen de driehoek Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, maar een andere locatie, mits in de randstad, komt ook voor.
  • Hur Bennik:  werkzaam in het hele land en met name in de provincies Groningen, Friesland Drenthe en Overijssel
  • Nicolette Schaapsmeerders: gevestigd in Rosmalen. De werkzaamheden worden veelal in het zuiden van het land, en Gelderland en Overijssel, verricht.
  • Diana Tjebbes: gevestigd in Putten (Gelderland) en bedient veel klanten uit de regio Midden-Nederland.
  • Wim Spijker: werkt vanuit Zevenaar, heeft cliënten door heel het land