Tarief omschrijving

Wij spelen graag in op de behoeften van onze cliënten. Naast het betalen van een vast uurtarief kan uw zaak ook tegen een vooraf vastgestelde prijs worden behandeld. Per zaak wordt bekeken of dit mogelijk is. U kunt dit samen met de behandelend jurist bespreken.

Betaling per uur

De traditionele methode is de mogelijkheid van betaling op basis van betaling per uur. Daarbij wordt een vast uurtarief gehanteerd variërend van € 100,– tot € 150,– het bedrag is inclusief kantoorkosten en exclusief het geldende btw-tarief.

Vaste prijs

Uw zaak wordt van begin tot eind behandeld tegen een vooraf overeen te komen vaste prijs. Deze prijs betreft het honorarium van de jurist ongeacht het aantal uren dat aan uw dossier wordt besteed. Daarmee weet u van te voren tegen welk honorarium wordt gedeclareerd.

U mag van ons verwachten dat wij onze werkzaamheden op een persoonlijke, praktische en doelgerichte wijze verrichten. Voor verdere informatie kunt u vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen of vult u het online contactformulier in.