Diana Tjebbes

Adviseren en begeleiden van het MKB op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, reorganisaties en ontslag. Werkzaam in Midden en Oost Nederland.

  • Mr. Diana Tjebbes-Padt
  • Legal&More
  • Aanbevelingen
  • Contact
 

Ik ben gespecialiseerd in ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Vanuit bedrijfsmatige invalshoek adviseer ik over arbeidsrecht in brede zin. Ik stel contracten en reglementen op en adviseer bij reorganisaties en ontslag.

Ik ben gespecialiseerd in arbeidsrechtelijke vraagstukken, zoals:

– Ontslagrecht
– Arbeidsovereenkomsten en –voorwaarden
– Sociale verzekeringen
– Ziekteverzuim

Bijzondere aandachtsgebieden:

– De combinatie van ondernemingsrecht en arbeidsrecht
– Advisering bij ontslag, reorganisaties
– Onderhandelingen

Werkwijze

Ik heb een bedrijfsmatige invalshoek, ben sterk in onderhandelingen en oplossingsgericht. Daarnaast sta ik voor duidelijke afspraken, een eerlijke analyse van de zaak, goede bereikbaarheid en betrokkenheid.

Diana Tjebbes

Ik heb rechten gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden, afgestudeerd in 1994. Ik heb verschillende juridische en management functies vervuld, eerst bij het Ministerie van Economische Zaken en daarna in het bedrijfsleven (Start, Interpolis/Achmea, Lentink De Jonge Accountants). Bij deze werkgevers heb ik ruime ervaring opgedaan met juridische advisering in brede zin, contractenrecht, arbeidsrecht en HRM-beleid. Sinds 2011 heb ik mijn eigen praktijk als bedrijfs- en arbeidsjurist.

Ik ben aangesloten bij EasyLawyer en lid van de NVRA (Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs) en de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA). Daarnaast ben ik actief lid van een aantal ondernemersverenigingen en van Ladies’ Circle Noordwest-Veluwe. Deze organisatie zet zich in voor (regionale) maatschappelijke doelen en stimuleert (via lezingen en activiteiten) de zelfontwikkeling van de leden. Ik heb diverse bestuursfuncties vervuld, o.a. bij de plaatselijke tennisvereniging en een kinderopvangorganisatie. Mijn moedertaal is Engels. Uiteraard spreek ik inmiddels ook vloeiend Nederlands, na ruim 25 jaar in Nederland te hebben gewoond (en Nederlands recht te hebben gestudeerd)!

Legal&More is het juridisch adviesbureau van Diana Tjebbes. Legal&More is gevestigd in Putten (Gelderland) en bedient veel klanten uit de regio Midden-Nederland. Legal&More heeft als doel het midden- en klein bedrijf te voorzien van betaalbaar en degelijk juridisch advies. Wij staan voor duidelijke afspraken (ook over de kosten!), een eerlijke analyse, concrete en praktische adviezen en betrokkenheid. Legal&More is aangesloten bij Easy Lawyer, XS2Justice Network en lid van de brancheorganisatie NVRA. Dankzij deze netwerken wordt de kwaliteit van dienstverlening gewaarborgd.

“Nogmaals heel hartelijk bedankt voor het geven van de presentatie, die door alle deelnemers als zeer nuttig en verhelderend is ervaren. Knap dat je zulke taaie materie zo snel en helder duidelijk kon maken aan ons.”
Jola Hilhorst, Directeur SPS-Europe B.V.

 

Goed en vakkundig geholpen, duidelijk en persoonlijk.
F. Heijsteeg