Annechien Snuif

Adviseren en onderhandelen over (individueel en collectief) ontslag, arbeidsrecht, arbeidsvoorwaarden, CAO’s, ziekteverzuim en reorganisaties. Werkzaam in de Randstad.

  • Mr.A. E. Snuif
  • HR/IT Advies
  • Aanbevelingen
  • Contact
 

Ik heb veel ervaring in het onderhandelen over (individueel en collectief) ontslag, arbeidsvoorwaardenregelingen, cao’s en reorganisaties. Als het nodig is procedeer ik bij de kantonrechter. Ik streef naar een oplossing die voor alle partijen het beste is. Daarnaast heb ik kennis over de inrichting van personeelsprocessen, in het bijzonder de functioneringscyclus en langdurige ziekte. Ik ondersteun organisaties bij het vormgeven en uitvoeren van hun arbeidsvoorwaardenbeleid, waaronder het opstellen van arbeidscontracten en het personeelshandboek.

Ik ben gespecialiseerd in arbeidsrechtelijke vraagstukken, zoals:

– Ontslagrecht
– Arbeidsovereenkomsten en –voorwaarden
– Sociale verzekeringen
– Ziekteverzuim

Bijzondere aandachtsgebieden:

– Onderhandelen
– ICT-sector
– P&O-processen en e-HRM

Werkwijze

Met kennis van zaken, streef ik naar een oplossing die voor alle partijen het beste is. Ik neem de tijd voor en ben betrokken bij mijn cliënten.

Annechien Snuif

Na het afronden van gymnasium-B in 1981 heb ik civiel recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen. De volgende 17 jaar heb ik gewerkt als adviseur CAO-onderhandelingen bij de AWVN. In dat kader heb ik vele uren aan de onderhandelingstafel met de vakbonden doorgebracht. Daarna heb ik 5 jaar gewerkt op het hoofdkantoor van het CWI, als senior beleidsmedewerker HRM. Sinds de fusie met UWV in 2009 werk ik als zelfstandig arbeidsjurist.

Ik ben lid van de gemeenteraad van Hillegom. Daarnaast ben ik lid van de Rotary Hillegom-Lisse en de Ondernemersvereniging Duin- en Bollenstreek ONDB.

HR/IT Advies is opgericht in 2009 en gevestigd in Hillegom, het noordelijkste dorp van de Duin- en Bollenstreek. Mijn cliënten zijn meestal gevestigd binnen de driehoek Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, maar een andere locatie, komt ook voor. Veel van mijn cliënten zijn werkzaam in de ICT-sector.

HR/IT Advies heeft ons de beste weg gewezen bij het ontslag van één van onze medewerkers.