Hur Bennik

Ondersteunen bij het oplossen van conflicten. Als mediator of bemiddelaar in arbeids- en medezeggenschapskwesties. Werkzaam in Noord en Oost Nederland.

  • Mr. Hur Bennik
  • ABC Consult Arbeidsrecht
  • Aanbevelingen
  • Contact
 

Ik ben gespecialiseerd in arbeidsrechtelijke vraagstukken, zoals:

– Ontslagrecht
– Arbeidsovereenkomsten en –voorwaarden
– Sociale verzekeringen
– Ziekteverzuim

Bijzondere aandachtsgebieden:

– Mediation
– Advisering bij ontslag, reorganisaties en medezeggenschap
– Training/scholing van arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht

Werkwijze

Ik zie het als een uitdaging partijen te helpen bij het oplossen van conflicten. Wanneer er bereidheid is naar elkaar te luisteren biedt dat alleen al een begin van een oplossing. Zo zorg ik er voor dat de werkgever zo min mogelijk tijd en geld kwijt is aan een arbeidsconflict .

Hur Bennik

Na mijn rechtenstudie heb ik onder meer gewerkt als adviseur en politiek bestuurder in de overheidssector. Op dit moment werk ik als adviseur in de zakelijke dienstverlening en als docent in het hoger onderwijs. Geef in verschillende branches praktijktrainingen arbeids- en medezeggenschapsrecht. Sinds 2001 ben ik ook actief als gecertificeerd mediator en sta ingeschreven in het register van de Mediation Federatie Nederland (MfN). Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs (NVRA), de Vereniging van Arbeidsmediators (VAN) en de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA). Ben voorzitter van de Nederlandse Mediators vereniging Noord Nederland (NMv-Noord). Ook maak ik deel uit van de organisatie Mediation Regio Noord en van MediationPoint, een samenwerkingsverband van mediators.

 

ABC Consult Arbeidsrecht & Mediation is gevestigd in Froombosch (ten oosten van de stad Groningen). ABC Consult ondersteunt bedrijven en organisaties en ook ondernemingsraden op het gebied van arbeidsrechtelijke kwesties. Daarnaast geef ik vanuit mijn bedrijf ‘to the point’ praktijktrainingen en masterclasses op het gebied van arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht.

Betrouwbaar, ondersteunend en gedegen.